gin-cimke-bodzafured-09_a
AZ ÉGSZÍNKÉK SAJÁT FEJLESZTÉSŰ GIN-JE

Neked alkottuk

Fedezz fel egy igazán rendkívüli gin élményt. Bodzafüred gin-ünk a boróka és a koriander időtlen varázsát ötvözi az íriszgyökér és a bodzavirág finom táncával, egyedülálló ízprofilt alkotva. Az érzékeket élénkítő citrusos akcentusokkal ez a gin az idilli balatoni nyár és a varázslatos balatonfüredi éjszakák előtt tiszteleg.

A KÜLÖNLEGES PILLANATOKra

Történet

A Bodzafüred Gin elkészültét hosszas fejlesztési folyamat előzte meg, mely során megpróbáltuk megtalálni azt a formulát, amely amellett, hogy kifinomult ízélményt nyújt, elég karakán ahhoz, hogy sajátunknak nevezzük.

Az ital kiemelkedő minősége és eleganciája által remek választás akkor is, ha egy mérföldkövet ünnepelsz, vagy ha a barátaiddal koccintasz.

 

az alkotó

Hámori Marcell

A Bodzafüred ötletgazdája az ÉgSzínKék tulajdonosa, Hámori Marcell. Miután Svájcban betekintést nyert  a bárok világába, megalapította saját bárját Balatonfüreden, amely évek óta a régió egyik legelismertebb, többszörösen díjazott, meghatározó létesítménye.

A bárban 200 féle Gin & Tonic-ból választhatnak a vendégek. Azonban Marcell és a csapat számára a Bodzafüred a legkedvesebb. Hiszen ők alkották, ugyanazzal a maximalizmussal és professzionalizmussal, melyről már sokszor beszámoltak a vendégek.

Megrendelés

Átvétel helye: ÉgSzínKék Balatonfüred (Kisfaludy u. 1.)
Fizetés a helyszínen. Visszajelzünk, amint feldolgoztuk a rendelésed!

500 ml | alk.: 42% (V/V)

Rendelés lemondása: info@egszinkek.com