Híreink

Egszinkek_Balatonfured

Másodszor az Év vidéki bárja az ÉgSzínKék!

Immár második alkalommal kaptuk meg a nagy presztízsű Év Vidéki Bárja díjat. Ez a figyelemre méltó eredmény megmutatja elkötelezettségünket, hogy kivételes élményt nyújtsunk vendégeinknek, és megszilárdítja pozícióinkat a bárszakma egyik mérvadó tagjaként.

Az év 365 napján nyitva tartó bárként arra törekszünk, hogy minden nap egyedi és felejthetetlen hangulatot teremtsünk vendégeink számára. A kiválóság iránti elkötelezettségünket nemcsak hűséges vendégeink, hanem az iparág vezető szakértői és kritikusai is elismerték. A díj két egymást követő évben történő elnyerése egész csapatunk szenvedélyének és kemény munkájának bizonyítéka.

Az egyik legfontosabb tényező, amely megkülönböztet minket, az a házi alapanyagok használata. Csapatunk nagyon büszke arra, hogy különleges infúziókat, szirupokat és keserűket készíthet, amelyek egyedi jelleget kölcsönöznek koktéljainknak. Ez a részletekre és a kézműves munkára való odafigyelés lehetővé teszi, hogy vendégeinknek 60 különböző koktél és több mint 200 féle gin és tonik széles választékát kínáljuk.

Sikerünk nem lett volna lehetséges vásárlóink támogatása és hűsége nélkül. Hálásak vagyunk a verseny során kapott elsöprő számú szavazatért. Igazán jó érzés tudni, hogy vendégeink értékelik erőfeszítéseinket.


Az Év Vidéki Bárja díjat nagyra értékelik Magyarországon, ez a létező legnívósabb vidéki elismerés. Megtiszteltetés számunkra, hogy a vidék egyik legjobb bárjaként ismernek el minket, ez rávilágít a fővároson kívüli, élénk és változatos bárszcénára is.

A jövőre nézve minden eddiginél eltökéltebbek vagyunk abban, hogy tovább feszegessük a mixológia határait, és páratlan élményt nyújtsunk vendégeinknek.

Látogass el az ÉgSzínKékbe, és ünnepeld velünk együtt a sikerünket a legfinomabb koktélokkal!